Вторник , 16 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Для надійного опалювального сезону

Для надійного опалювального сезону

Усі котельні та мережа теплопостачання Наталинської сільської ради наразі стовідсотково готові до роботи в зимовий період. Є план заходів, які Красноградське підприємство теплових мереж (ПТМ) реалізувало в цій громаді.

Для надійного проходження опалювального сезону в Наталиному модернізували систему.  Зокрема, утеплили та ізолювали енергоощадними матеріалами труби в котельні на вулиці Свято-Троїцькій. Застарілий підживлювальний насос замінили на енергоефективний. Тепловики задоволені оновленням. Адже тепер працювати тут стало комфортніше. Нове сучасне обладнання дозволить ПТМ зменшити втрати на цій ділянці. Наразі підготовлені дві котельні в Наталиному та одна в Улянівці, а також системи постачання. Усе для того, щоб споживачі теплоенергії отримувати послуги за будь-яких умов. Як тільки оголосять про початок опалювального сезону, підприємство теплових мереж відразу подаватиме тепло у будинки споживачів.

Нагадаємо, що кошти на проведення робіт виділили з бюджету Наталинської сільської ради. Керівництво підприємства вважає, що така співпраця лише на користь жителів громади. За небайдужість і конструктивне розв’язання проблем тепловики вдячні виконкому, депутатам сільради та очільниці громади Олені Третяк за фінансову підтримку.

 

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page