Воскресенье , 19 Май 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / У День пам’яті та перемоги над нацизмом

У День пам’яті та перемоги над нацизмом

Уперше цьогоріч країна відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років саме 8 травня. Заходи з цієї нагоди проходили й на Красноградщині.

 

Так, у населених пунктах Наталинської громади відбулися покладання квітів до пам’ятних знаків та обелісків. В адміністративному центрі громади — Наталиному — до меморіального заходу долучилися начальник Наталинської СВА Володимир Птишник, заступник начальника Оксана Василенко, старости, працівники сільської ради, колективи місцевих підприємств, організацій та мешканці громади.

У Краснограді традиційно цього дня пам’ять жертв нацизму вшановують на меморіальному комплексі «Братські могили». Перший заступник міського голови Наталія Шаптала, заступники з питань діяльності виконавчих органів Сергій Дорошенко та Наталія Зінченко, представники Красноградської районної військової адміністрації та районної ради, працівники міської ради та жителі міста стали учасниками акції «Минулого вогонь не згасне». Також квіти поклали до пам’ятного знака льотчикам, меморіалу Красноградських дивізій у сквері Слави та до 18 могил визволителів міста, які загинули у вересні 1943 року й покояться на Центральному кладовищі.

Восьмого травня керівництво Кегичівської селищної ради, представники громадськості та духовенства здійснили покладання квітів до підніжжя Меморіалу загиблим воїнам у Другій світовій війні.

Цього дня ми схиляємо голови перед усіма жертвами тієї страшної війни. Пам’ять про них завжди буде жити у наших серцях.

 

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page