Вторник , 19 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Красноградська громада попрощалася із загиблим Героєм

Красноградська громада попрощалася із загиблим Героєм

Сьогодні красноградці провели в останню путь свого земляка, військовослужбовця Дмитра Сурженка.  

Російсько-українська війна забирає до небесного дивізіону найкращих синів. Двадцять четвертого лютого, коли окупанти вторглися на територію нашої держави, Дмитрові виповнилося 33 роки. Зрілий вік і повне усвідомлення сенсу життя. Ще його називають віком Христа. Адже Ісус саме в 33 роки пожертвував собою заради порятунку людей. Дмитро також устиг стати Героєм, бо до останнього подиху мужньо боронив українську землю від ворога. Аби його два синочки і донечка зростали під мирним небом.

Поховали загиблого вояка на центральному кладовищі міста. Вздовж маршруту люди ставали навколішки перед полеглим бійцем. У щирій скорботі містяни схиляли голови… А перед могилою взагалі улаштували «живий щит» із безлічі троянд. Священник відслужив чин погребіння. Побратими передали матері загиблого Державний прапор України. Військовий салют сповістив, що відтепер тут спочиватиме Воїн, який віддав своє життя за нашу з вами свободу.     

— Нехай ця жертва не буде марною, — мовила Красноградський міський голова Світлана Кривенко. — Ми маємо пам’ятати подвиг Дмитра. Ціною власного життя він оберігав незалежність і наші спокійні ночі. Низький уклін і співчуття батькам, рідним і близьким. Слава нашому Героєві! Слава Збройним силам! Слава Україні! Героям слава!

І цивільні, і військові гучно відповіли: «Героям слава!»

Ми обов’язково переможемо! А ворог поплатиться за усі злочини!

 

 

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page