Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / У рибних консервах «Аквамарин» виявили ботулізм

У рибних консервах «Аквамарин» виявили ботулізм

Випадок захворювання на цю небезпечну недугу після вживання консервованої риби зафіксований у жителя села Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області. Постраждалий пригостився консервою «Скумбрія атлантична натуральна з додаванням олії» від ТМ «Аквамарин», дата виробництва 05.07.2018 р. партія 80УБ23ИРФ виробництва ТОВ «РКЗ «Південний», (вул. Ізмаїльська,106, м. Білгород-Дністровський, Одеська область, 67700),  — інформує районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області з посиланням на Держпродспоживслужбу Києва.

У торговельній мережі столиці ця продукція виявлена у системі магазинів ПІІ «Білла-Україна». На полицях місцевих закладів торгівлі також нерідко можна побачити рибні консерви цієї марки. Фахівці закликають красноградців звертати увагу на дату їхнього виробництва, а краще утриматися від такої покупки.

Як ми повідомляли раніше, українці стали частіше хворіти на ботулізм. За перші п’ять місяців нинішнього року в Україні виявили 40 випадків цього захворювання. Як наслідок постраждали 46 осіб, троє із них померли.

Фото: Красноградське районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page