Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Пацієнта Красноградської ЦРЛ із COVID-19 готують до виписки

Пацієнта Красноградської ЦРЛ із COVID-19 готують до виписки

Медики чекають результатів повторного аналізу полімеразної ланцюгової реакції. Тоді буде прийнято остаточне рішення, — пояснили в районній лікарні.

Нагадаємо,  COVID-19 у 55-річного красноградця, хворого на пневмонію, діагностували на початку травня на підставі ПЛР-тесту. Наразі він лікується в інфекційному відділенні ЦРЛ.

Стан іншої пацієнтки із коронавірусом, жительки Зачепилівщини, яка проходить курс лікування в місцевій лікарні, близький до задовільного. Кисневої підтримки вона не потребує. Але про виписку поки не йдеться.

Медичні працівники, у яких аналізи також виявили COVID-19, продовжують дотримуватися режиму самоізоляції. Результатів повторної ПЛР-діагностики за їхніми пробами біологічного матеріалу поки немає. Також на самоізоляції знаходяться контактні з ними особи — двоє дітей, у яких ПЛР-тест показав присутність вірусу в організмі. Симптоми захворювання у них відсутні. Повторні аналізи їм проведуть згідно з графіком.

Отже, статистика поширення COVID-19 на Красноградщині на 18 травня лишається незмінною – три підозри на коронавірусну інфекцію та 15 хворих із підтвердженим діагнозом, із яких один одужав, — інформує Харківський обласний лабораторний центр.

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page