Четверг , 28 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / ПЛР-тести на коронавірус у красноградців: що відомо

ПЛР-тести на коронавірус у красноградців: що відомо

ДУ «Харківський обласний лабораторний центр МОЗ України» ранком 4 травня повідомив статистику розповсюдження COVID-19 у регіоні. Згідно з нею,  на Красноградщині зберігаються три підозри та два підтверджені випадки хвороби. Кореспондетка видання уточнила інформацію у в.о. директора центральної районної лікарні Віри Горбович.

— Повторний ПЛР-аналіз у пацієнта з підтвердженим діагнозом COVID-19, який  лікується в інфекційному відділенні ЦРЛ, виявився негативним. Тож поступово готуватимемо його до виписки. Також аналіз не виявив інфекції у жінки, яка поступила на лікування 29 квітня, — розповіла лікарка. – Натомість ПЛР-діагностика дала позитивний результат у 55-річного мешканця міста. Наразі чоловік госпіталізований до інфекційного відділення. Таким чином маємо два офіційно підтверджені випадки коронавірусної інфекції в районі та три підозри.

За словами Віри Горбович, також коронавірус після повторної ПЛР-перевірки діагностували у пацієнта із Сахновщини, який донедавна проходив курс лікування в реанімаційному відділенні ЦРЛ. З минулого четверга чоловік знаходиться в обласній інфекційній лікарні. Цей випадок COVID-19 числиться за Сахновщинським районом. Сьогодні буде відібраний біологічний матеріал для проведення ПЛР-аналізів  у медичного персоналу кількох відділень районної лікарні, а також хворих, які поступили впродовж останніх вихідних. Завтра їх відправлять до вірусологічної лабораторії Харківського обласного лабораторного центру.

Про нас admin

Перевірте також

Харків атакували ворожі ракети і шахеди

Про ситуацію на Харківщині на 31 грудня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page