Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / ПЛР-тести на коронавірус у красноградців: що відомо

ПЛР-тести на коронавірус у красноградців: що відомо

ДУ «Харківський обласний лабораторний центр МОЗ України» ранком 4 травня повідомив статистику розповсюдження COVID-19 у регіоні. Згідно з нею,  на Красноградщині зберігаються три підозри та два підтверджені випадки хвороби. Кореспондетка видання уточнила інформацію у в.о. директора центральної районної лікарні Віри Горбович.

— Повторний ПЛР-аналіз у пацієнта з підтвердженим діагнозом COVID-19, який  лікується в інфекційному відділенні ЦРЛ, виявився негативним. Тож поступово готуватимемо його до виписки. Також аналіз не виявив інфекції у жінки, яка поступила на лікування 29 квітня, — розповіла лікарка. – Натомість ПЛР-діагностика дала позитивний результат у 55-річного мешканця міста. Наразі чоловік госпіталізований до інфекційного відділення. Таким чином маємо два офіційно підтверджені випадки коронавірусної інфекції в районі та три підозри.

За словами Віри Горбович, також коронавірус після повторної ПЛР-перевірки діагностували у пацієнта із Сахновщини, який донедавна проходив курс лікування в реанімаційному відділенні ЦРЛ. З минулого четверга чоловік знаходиться в обласній інфекційній лікарні. Цей випадок COVID-19 числиться за Сахновщинським районом. Сьогодні буде відібраний біологічний матеріал для проведення ПЛР-аналізів  у медичного персоналу кількох відділень районної лікарні, а також хворих, які поступили впродовж останніх вихідних. Завтра їх відправлять до вірусологічної лабораторії Харківського обласного лабораторного центру.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page