Пятница , 29 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Медики повернулися до роботи (оновлено)

Медики повернулися до роботи (оновлено)

Наразі десять медичних працівників Красноградської ЦРЛ, у яких раніше діагностували COVID-19, виписали з лікарні. Двічі ПЛР-тест показав негативний результат.  З 22 травня вони приступили до роботи, — поінформували кореспондентку видання в місцевому закладі охорони здоров’я. Нині в інфекційному відділенні ЦРЛ перебувать три пацієнти з коронавірусом, двоє з них готуються на виписку, одна хвора продовжує лікування. Станом на 22 травня на Красноградщині 15 офіційно підтверджених випадків COVID-19, з них 11 хворих одужали. Також актуальними лишаються три підозри. 

Досі немає результатів ПЛР-діагностики від двох пацієнтів із пневмоніями. Двоє дітей медичних працівників, у яких аналізи виявили коронавірусну інфекцію після контакту з інфікованими батьками, не мають симптомів захворювання й продовжуть знаходитися на самоізоляції. Визнати їх здоровими можна буде лише після двох негативних ПЛР-тестів на коронавірус.

На Харківщині за минулу добу встановили 15 нових випадків COVID-19 та зареєстрували ще 24 підозри. Вірус забрав життя ще одного жителя області. За статистикою на ранок 22 травня, хвороба завершилася летально для 33 краян. Усього в області COVID-19 діагностували у 866 людей, з них одужали — 265. Ще 196 біологічних проб проходять перевірку.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page