Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Конкурс «Разом в майбутнє» — 2020: прийом заявок відкритий

Конкурс «Разом в майбутнє» — 2020: прийом заявок відкритий

Зареєструватися на участь у обласному конкурсі мініпроєктів розвитку територіальних громад можна з 21 січня до 1 березня включно, — інформує прес-служба Харківської обласної ради.

Цьогоріч ініціатива реалізовуватиметься за трьома  номінаціями:

«Добробут та розвиток громад», «Благоустрій та охорона довкілля» та «Історико-культурна спадщина та розвиток туризму».

Обсяг фінансування залежатиме від категорії учасників — першої чи другої. До І-ої належать громадські організації та спілки, органи самоорганізації населення, батьківські комітети (ради) і об’єднання співвласників багатоповерхових будинків (ОСББ).  На виконання робіт за проєктом вони отримають до 300,0 тисяч гривень

Друга категорія учасників — сільські, селищні, міські ради міст районного та обласного значення, ради об’єднаних територіальних громад – ініціатори спільних проєктів, що розроблені в рамках співробітництва територіальних громад. Для них загальний бюджет проєкту складе півтора мільйона гривень. 

Нагадаємо, конкурс «Разом в майбутнє» в області започаткували дев’ять років тому. За цей час було впроваджено 1746 мініпроєктів у різних сферах. Торік на Красноградщини під егідою конкурсу реалізували дванадцять ініціатив. Їхній сумарний кошторис склав майже три з половиною мільйони гривень.

Як ми повідомляли раніше, під час сесії Харківської обласної ради, 5 грудня, депутати ухвалили низку змін до Положення про порядок проведення конкурсу.  Мета нововведень — посилення відповідальності конкурсантів та громад щодо реалізації проєкту на всіх етапах.

Зображення публікації: http://oblrada.kharkov.ua/ua/press-center/news

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page