Пятница , 29 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Зранку заняття, казки на добраніч

Зранку заняття, казки на добраніч

У дошкільному підрозділі Піщанського навчально-виховного комплексу під час карантину запустили цікавий онлайн-проєкт для малечі.

— Зараз наші вихованці змушені залишатися вдома, але це не привід нудьгувати чи марнувати час, — говорить заступник директора з навчально-виховної роботи НВК Людмила Виноградова. — Тож вирішили, що двічі на день готуватимемо навчально-розважальні новини. У садочка є група у фейсбук. Там і розміщуємо всі матеріали.

Вранці на сторінці дитсадка в соціальній мережі публікують розвивальні ролики. На свіжому повітрі педагоги проводять для дітвори ранкову зарядку заохочують  спостерігати за природою, пояснюють значення слів, вчать рахувати… Також вихователі організовують майстер-класи з образотворчого мистецтва, ліплення та інші корисні вправи, які разом із малюками залюбки можуть робити й дорослі.

З малечею підтримують зворотній зв’язок. Батьки вихованців надсилають фотографії та відео, чим діти займаються на карантині вдома. Згодом їх теж публікують на всеогляд.  

 Ввечері — традиційна рубрика “Казка на добраніч”. Розповідати казкові історії залучають всіх охочих. Казочку малятам читала і Піщанський сільський голова Світлана Кривенко.

— Молодці. Ми у захваті від цього проєкту. Успіхів вам, продовжуйте цю гарну справу”, — коментують вдячні глядачі та залишають велику кількість лайків після перегляду.

Водночас вихователі та діти в один голос відзначають, що скучили за садочком і якнайшвидше хочуть повернутися до активних занять.

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page