Четверг , 28 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / На Харківщині п’ять випадків коронавірусу

На Харківщині п’ять випадків коронавірусу

Про це свідчить офіційна інформація на сайті Міністерства охорони здоров’я України. До вчорашнього дня в області був лише один хворий із таким підтвердженим діагнозом. За минулу добу коронавірусну інфекцію виявили ще у 206 пацієнтів. Наразі в державі 1668 громадян хворіють на Covid-19, одужало — 35 та померло 52 людей. Фахівці прогнозують, що пік захворюваності коронавірусом в країні відбудеться 14-15 квітня.

Наразі у 34 жителів Харківщини підозрюють коронавірус. Після  попереднього висновку Харківського лабораторного центру підтвердити чи спростувати результат мусять спеціалісти лабораторії в столиці. Обласний лабцентр зможе самостійно проводити тестування лише після того , як у Києві підтвердять 10 негативних та 5 позитивних результатів. Такі вимоги, аби лабцентр у Харкові  став верифікованою лабораторією.

Раніше у МОЗ повідомили, що нинішні потужності дозволяють спеціалістам вірусологічних лабораторій  України проводити 30 тисяч тестувань методом полімеразної ланцюгової реакції  на тиждень. За необхіності цю кількістьможна збільшити до 80 тисяч на тиждень. 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page