Среда , 24 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Жителю Краснограда загрожує тривале ув’язнення за розбій

Жителю Краснограда загрожує тривале ув’язнення за розбій

Місцеві поліцейські встановили особу злочинця, який наприкінці січня нинішнього року вчинив розбійний напад на торгові кіоски на мікрорайоні 3. Ним виявився 23-річний містянин. Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Молодик може опинитися за гратами на дванадцять років, — інформує Красноградський відділ поліції.

Як ми повідомляли раніше, надзвичайна подія сталася 28 січня  близько третьої ночі. Тоді невідомий у балаклаві з пістолетом у руках вимагав гроші у продавчинь торговельних павільйонів. У відповідь на відмову почав стріляти. Згодом утік.

На щастя від пострілів ніхто не постраждав. Полісмени виявили на місці злочину гільзи та гумові кулі. Оперативно-розшукові заходи вивели їх на слід правопорушника.

Досудове розслідування продовжується. Санкція статті, яку інкримінують підозрюваному, передбачає до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Також вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page