Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / ЗНО з математики красноградські школярі не проігнорували

ЗНО з математики красноградські школярі не проігнорували

Цьогоріч повний курс  навчання у закладах загальної середньої освіти району завершують 165 учнів. З них 104 зареєструвалися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання з математики, яке відбулося 25 червня. Всі вони пройшли тестування, жодної відмови і пропусків із будь-яких причин не було, — повідомили у відділі освіти Красноградської райдержадміністрації.

Нагадаємо, сьогодні в місті працювали три пункти ЗНО: у профліцеї, а також педагогічному фаховому коледжі КЗ «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» ХОР та  аграрно-технічному коледжі ім. Ф. Я. Тимошенка. За попередніми списками писати тестування з математики зголосилися 615 охочих із Зачепилівського, Сахновщинського, Нововодолазького, Кегичівського районів і Красноградщині. По факту 137 з них не з’явилися на екзамен.

Ймовірною причиною відмови від написання тестів, є скасування обов’язкової вимоги проходити зовнішнє незалежне оцінювання студентам закладів вищої освіти (ЗВО) І-ІІ рівня акредитації, а також звільнення випускників шкіл від складання державної підсумкової атестації, — пояснюють освітяни. Пройти ЗНО-2020 зобов’язані тільки  ті, хто претендує на навчання у ЗВО вищого рівня акредитації: університетах, академіях та інших. 

Згідно з графіком, наступним буде тестування з української мови і літератури. Воно заплановане на 30 червня.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page