Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / «E-ticket» лише для харків’ян

«E-ticket» лише для харків’ян

З 1 березня пільговики з районів області самостійно оплачуватимуть поїздки в електротранспорті Харкова. Право на пільговий проїзд в метро, тролейбусах і трамваях матимуть лише жителі міста. Всім харків’янам, зареєстрованим у Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги, видадуть електронний  квиток «E-ticket». Про це повідомив прес-центр Харківської міської ради. 

Відтак мешканці інших населених пунктів зі статусом пільговика купуватимуть одноразові паперові проїзні талони. Придбати їх можна буде у тому самому апараті, призначеному для продажу та поповнення єдиних квитків.

— Згідно з Бюджетним кодексом, міська влада має право фінансувати тільки жителів своєї територіальної громади, тобто ми не маємо права надавати пільги жителям інших населених пунктів, навіть якщо ці люди щодня їздять до Харкова на роботу. Це питання має вирішувати їхній місцевий орган самоврядування», — пояснив рішення заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов.

У повідомленні сказано, що цьогоріч «E-ticket»  у Харкові планують запровадити і у пасажирських автобусах.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page