Вторник , 16 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / COVID-19: розслаблятися зарано

COVID-19: розслаблятися зарано

Кількість пацієнтів з підтвердженою коронавірусною інфекцією, госпіталізованих в інфекційне відділення опорної лікарні в місті Краснограді, зросла до двадцяти чотирьох. Зокрема, три особи наразі перебувають у реанімації.

За минулий тиждень зафіксовано двадцять нових випадків COVID-19, пояснила директорка КНП «Красноградська центральна районна лікарня» Ганна Васенко.  За цей же період від коронавірусу померли три жителі району у віці 68, 70 та 84-х років. До речі, у людей похилого віку захворювання протікає з ускладненнями.  

Амбулаторно лікуються 27 пацієнтів.

— Розслаблятися зарано, — наголошує головна лікарка. — Пандемія має хвильовий характер. Наприклад, у західних областях України відзначають чергове зростання хворих на COVID-19. А оскільки відбувається міграція населення, у нашому районі за минулий тиждень також зросла кількість захворювань на коронавірус. І на цю ситуацію треба зважати. А значить, необхідно дотримуватися карантинних обмежень, носити засоби індивідуального захисту, регулярно мити руки й обробляти їх антисептиками тощо.

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page