Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / Uncategorized / Ракетний удар по багатоповерхівках у Харкові та обстріли населених пунктів області: є поранені і загиблі

Ракетний удар по багатоповерхівках у Харкові та обстріли населених пунктів області: є поранені і загиблі

Про ситуацію на Харківщині на 21 вересня повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.  

За його словами, близько другої години ночі ворог завдав ракетних ударів по Холодногірському району Харкова. Пошкоджено дві житлові багатоверхівки. На жаль, одну людину поранено. Десять пожильців  через руйнування сходової клітини були заблоковані у квартирах. Наразі всі вони врятовані. Також від ракетних влучань часткового руйнування зазнала промислова будівля.

Крім того, вчора близько 18:00 росіяни поцілили ракетою в інфраструктурний об’єкт Чугуївського району. Обійшлося без жертв та постраждалих.

Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював населені пункти, прилеглі до кордонів з рф та лінії зіткнення. Найбільше дісталося Грушівціа Куп’янського району. Внаслідок обстрілів цього села загинуло дві людини, десять отримали поранення, зокрема четверо дітей. 10-річний хлопчик наразі перебуває в тяжкому стані.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, в Куп’янському районі ще двоє поранених, у тому числі 16-річна дитина. У Чугуївському районі — двоє поранених.

На лінії зіткнення завдяки успішним діям наших захисників ворог продовжує зазнавати втрат в живій силі та техніці. Так, в районі Кам’янки Ізюмського району знищено одразу 10 одиниць російської техніки та щонайменше 10 окупантів.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page