Вторник , 19 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / 15 золотих і 3 срібних: У Красноградській громаді вручили медалі випускникам

15 золотих і 3 срібних: У Красноградській громаді вручили медалі випускникам

Урочистості відбулися сьогодні в залі міської ради.

Щирі вітання від очільниці громади Світлани Кривенко та керівниці галузі освіти міськради Антоніни Турової. Радісні усмішки. Сльозинки радості в очах матусь. Легке хвилювання. Гімн України. Хвилина мовчання за загиблими співвітчизниками внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Усе це вмістилось у короткому дійстві, приуроченому завершенню першого серйозного етапу в житті вчорашніх одинадцятикласників. Наразі юнаки і дівчата одержали не лише документ про закінчення повної загальної середньої освіти, а й заслужені відзнаки — золоті та срібні медалі, грамоти і сертифікати на отримання грошових винагород.

Насамперед до учасників дійства звернулася Світлана Кривенко. Міський голова подякувала батькам і вчителям, які всі ці роки кували успіх дітей поруч із ними. «Наше життя змінили події 24 лютого 2022 року. Через війну випускники навчалися онлайн, через війну не мали традиційного Свята останнього дзвоника на шкільному подвір’ї, через війну не станцювали прощальний шкільний вальс на Центральній площі міста. Але нам усе ж хотілося зробити для вас щось приємне, подарувавши хоча б часточку  урочистостей. І сьогодні ми зібрали у цій залі медалістів — розумних, активних, креативних. Ви — гордість своїх родин і нашої громади. Я хочу побажати вам на першій сходинці дорослого життя, щоб ви з легкістю розв’язували всі свої проблеми. Зичу вам мирного неба, щоб усе закінчилося і ми повернулися до нормального спокійного життя. Не зупиняйтеся на досягнутому, не втрачайте жагу до знань. Це ваша перша перемога і нехай успіхи лише множаться. Нехай вам щастить у дорослому житті», — наголосила очільниця громади.

          Отже, золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні» було нагороджено таких випускників закладів загальної середньої освіти (ЗЗСО) міської ради:

Зінченка Данііла та Юрченка Володимира (Красноградський ліцей № 1);

Подосокорську Анастасію (Красноградський ліцей № 2);

Петрика Владислава, Сотникову Анастасію, Шевякову Вікторію та Червону Софію (Красноградський ліцей № 3);

Сіденко Дар’ю і Табачника Артема (Красноградський ліцей № 4);

Балазюк Марію, Василіва Віталія, Лисненка Іллю, Оніщенко Катерину та Цюха Володимира (Красноградський ліцей № 5);

Пономаренко Юлію (Піщанський ліцей).

Срібною медаллю «За досягнення у навчанні» відзначено:

Подоляко Валерію та Савенка Максима (Красноградський ліцей № 1);

Волкову Дар’ю (Красноградський ліцей № 2).

          Не всі медалісти змогли взяти участь в урочистому заході. А ті, хто отримав сьогодні заслужені відзнаки, устигли ще й сфотографуватися біля інсталяції «Красноград». Саме від цих юнаків і дівчат через кілька років залежатиме майбутнє нашого краю, стабільність і розвиток України. Тож нехай їхні теперішні мрії збуваються.

Більше — у черговому числі газети «Вісті Красноградщини».    

 

 

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page