Пятница , 26 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Школи Красноградщини перебувають на дистанційному навчанні

Школи Красноградщини перебувають на дистанційному навчанні

Такий формат надання освітніх послуг запровадили  із 31 січня до 13 лютого для учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти району.  Відповідні розпорядження органи місцевого самоврядування ухвалили згідно з рекомендаціями Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області. Як ми повідомляли,  таке рішення було прийнято під час засідання комісії 27 січня у зв’язку зі збільшенням захворюваності учнів, педагогів та інших працівників на гострі респіраторні  вірусні інфекції та COVID-19.

Деякі школи перейшли на дистанційне навчання ще раніше. Про ситуацію на 01 лютого кореспондентку  видання  поінформували у відділі охорони здоров’я, культури, молоді та спорту Красноградської райдержадміністрації.

Отже, дистанційно продовжили навчатися  всі класи закладів загальної середньої освіти Кегичівської громади. Тут на ГРВІ хворіють 160 учнів, у одного учня та одного педагога діагностували коронавірус.

У ЗЗСО Старовірівської ТГ в умовах віддаленого навчання перебувають 5-11 класи. На COVID-19 хворіють 19 школярів, 10 педагогів, ще 52 учні з діагнозом  ГРВІ.

Гостру респіраторну вірусну інфекцію виявили у 68 вихованців закладів освіти Наталинської громади. У трьох учнів і трьох педагогів раніше підтвердився  ковід. Відтак у Петрівському ліцеї та Попівській  філії КЗ «Наталинський ліцей» режиму дистанційного навчання дотримуються всі класи, у решти ЗЗСО – тільки від п’ятого до одинадцятого.

У школах Зачепилівської громади зареєстрували поодинокі випадки захворюваності на ГРВІ серед учнів. Коронавірусну інфекцію виявили у двох школярів і шести педагогів. Тож на дистанційному навчанні перебувають 5-11 класи. Через хворобу вчителів онлайн також навчаються вихованці молодших класів Зачепилівського ліцею.

Заклади загальної середньої освіти Красноградської громади дотримуються дистанційної форми навчання для 5-11  і змішаної для 1-4 класів. Тут на COVID-19 захворіли 40 учнів і 25 вчителів. У 286 школярів діагностували гостру респіраторну вірусну інфекцію.

 

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page