Среда , 24 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Школи Красноградщини переходять на дистанційну форму навчання

Школи Красноградщини переходять на дистанційну форму навчання

Учні 5-11 класів із 31 січня до 13 лютого навчатимуться віддалено. Відповідні розпорядження органи місцевого самоврядування ухвалили згідно з рекомендаціями Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області. Таке рішення було прийнято під час засідання комісії 27 січня у зв’язку з ростом захворюваності учнів, педагогів та інших працівників на гострі респіраторні  вірусні інфекції та COVID-19.

У Красноградській міській раді на цей період також вирішили запровадити змішану форму навчання для вихованців молодшої школи. У залежності від епідеміологічної ситуації керівники закладів освіти самостійно визначатимуть, які класи відвідуватимуть заняття, а які навчатимуться вдома.

За інформацією керівниці  відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту Красноградської  райдержадміністрації Наталії Сіліної на 28 січня, у дистанційному режимі вже працювали  всі заклади загальної середньої освіти Кегичівської та Сахновщинської селищних рад.

У Старовірівській громаді віддалене навчання запровадили в Охоченському ліцеї. У Станиченському, Слобожанському  ліцеях та Старовірівській філії Старовірівського ліцею віддалено навчалися окремі класи.

У Наталинській громаді дистанційно освітні послуги надавали Петрівський ліцей та Попівська філія Наталинського ліцею. У Наталинському ліцеї віддалено навчалися 5-11 класи.

У Зачепилівській громаді не відвідували школу, а вчилися вдома учні 5-11 класів Новомажарівської школи та окремі класи Зачепилівського ЗЗСО.

У Красноградській громаді у дистанційний формат повністю перейшли Красноградський ліцей № 1, Хрестищенська та Зорянська гімназії, у решті закладів освіти у домашніх умовах навчалися окремі класи, у тому числі молодшої школи.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page