Среда , 8 Май 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Три проєкти в сфері медицини реалізують на Красноградщині

Три проєкти в сфері медицини реалізують на Красноградщині

Красноградська, Зачепилівська та Сахновщинська громади стали переможцями конкурсу мініпроєктів «Ефективна первинна  медицина в громаді», — повідомила пресслужба Красноградської райдержадміністрації у Телеграм.  Нагадаємо, цей проєкт реалізується в рамках програми ЄС «Підтримка громадянського суспільства, місцевих влад та прав людини в Україні». Він втілюється Харківською обласною радою у партнерстві з ГО «Агенція Змін «Перспектива», ГС «Українсько – Німецька Медична Асоціація» та Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області.

Відтак у заклади охорони здоров’я Красноградської міської територіальної громади закуплять бактерицидні рециркулятори імунофлуорисцентних аналізаторів. Матеріально-технічна база Зачепилівської громади поповниться автомобілем для сімейного лікаря, а Сахновщинська — біохімічним і гематологічним аналізаторами та ІФА набором для діагностики інфекцій.

Про нас admin

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page