Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Олег Синєгубов про ситуацію на Харківщині на п’ятницю, 8 липня

Олег Синєгубов про ситуацію на Харківщині на п’ятницю, 8 липня

Цієї ночі вперше за кілька тижнів не було нічних обстрілів Харкова, пояснює начальник ХОВА Олег Синєгубов. Але не маємо права втрачати пильність.

Адже тільки вчора ввечері ворог масовано обстріляв Немишлянський район міста. Пошкоджені житлові будинки, гаражі, контейнери, прибудинкові споруди. Наші рятувальники весь вечір ліквідовували загорання. Внаслідок обстрілу 3 мирних людей загинули, 5 поранені. 

По області російські окупанти продовжували обстрілювати мирне населення та цивільну інфраструктуру Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Богодухівського районів області. Внаслідок обстрілів зруйновані приватні будинки та господарчі споруди, пожежі на відкритих територіях.

Протягом доби в Чугуївському районі зазнали поранень 2 людей, ще 2 цивільних поранені в Циркунах, Харківського району. 71-річна жінка в Циркунах унаслідок обстрілів, на жаль, загинула.

Загалом за добу на Харківщині загинули 4 людей, 9 — поранені.

На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. На Харківському напрямку ворог веде обстріл позицій наших захисників та мирного населення з артилерії та реактивних систем залпового вогню.

Окупанти намагалися вести наступ в напрямку Дементіївки, але наші захисники зупинили цю спробу та змусили ворога відступити.

В районі Ізюма загарбники вели обстріли населених пунктів Волобуївка, Гусарівка, Чепіль, Червоне та Дібрівне. Підрозділи ЗСУ надійно тримають захист та готові до будь-яких подальших дій ворога.

Продовжуємо боротьбу. Україна переможе!

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page