Среда , 24 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Культура / Літо розпочалося на музичній хвилі

Літо розпочалося на музичній хвилі

Протягом червня вихованці Красноградської школи мистецтв брали участь у кількох цікавих конкурсах. І отримали високі оцінки професійного журі! Це результат успішної співпраці юних музикантів і їхніх наставників.

—Нині усі творчі змагання проводяться онлайн, — говорить директорка закладу Наталія Гамаліна. — Але і в такому форматі можна показати і майстерність виконання, і оригінальність, і розуміння інструменту.

Що це справді так, свідчать відзнаки конкурсантів.

Диплом лауреата першого ступеня Міжнародного багатожанрового фестивалю «Україна єдина» мають Аліса та Анастасія Герасименко. Їхня викладачка — Ольга Реутенко.

Порадували й вихованці Аліни Зінченко. Дипломи переможців Всеукраїнського багатожанрового фестивалю «Розправ крила, Україно» отримали Валерія Герасимова та Олександра Ярещенко.

На участь у другому Міжнародному інструментальному конкурсі «Symfonia Krakowska – 2022» подали заявки Катерина Бурлуцька і Артем Королех. А Роман Пелих випробував здібності у міжнародному творчому змаганні, яке проводилося за підтримки Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтв. Тож дипломи переможців, отримані учнями, — це і заслуга їхнього педагога Ігоря Терещенка.

 

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page