Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Харків знову під обстрілами ворога

Харків знову під обстрілами ворога

Терор мирного населення Харківщини з боку російських окупантів триває, повідомив на ранок, 13 липня, начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

За його словами, вчора ворог обстріляв Індустріальний та Немишлянський райони Харкова, внаслідок чого 5 людей отримали поранення. Зараз вони перебувають в лікарні, де їм надають усю необхідну допомогу, стан постраждалих стабільний, загрози життю немає.

Вночі Харкову намагалися завдати ракетного удару, але наші ЗСУ зробили все, щоб бєлгородський «гостинець» від сусідів «загубився дорогою». Потерпілих немає.

Росіяни завдавали постійних артилерійських ударів по населених пунктах Харківського, Богодухівського, Ізюмського та Чугуївського районів області. Пошкоджені приватні будинки та господарчі споруди.

Протягом доби в Харківській області поранення від російських обстрілів отримали 5 мирних мешканців: двоє людей в Харківському районі, одна — в Богодухівському, двоє — в Ізюмському. На жаль, у Слатиному Харківського району загинув 55-річний чоловік.

На території області тривають активні бойові дії. На Харківському напрямку ворог зосереджений на обороні утримуваних позицій.

В районі Ізюма окупанти вели штурм в напрямку Довгенького. Наші захисники дали ворогу відсіч, змусивши того відійти з втратами.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page