Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Обстріл Печенігів: поранені семеро жителів, серед них і діти

Обстріл Печенігів: поранені семеро жителів, серед них і діти

Під нічний обстріл російської армії потрапили Печеніги, Харків та Дергачі.

Вночі 23 червня російські окупанти обстріляли селище Печеніги у Чугуївському районі Харківської області. Під час обстрілу було пошкоджено приватне підприємство, почалася пожежа. Через ранкові обстріли постраждали сім мешканців. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Зруйновані приватні будинки. За попередніми даними, сім поранених цивільних, з них двоє дітей, інформація оновлюється», — написав у своєму Telegram-каналі Олег Синєгубов.

Як повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області, у Печенігах сталася пожежа на сільськогосподарському підприємстві. Там горіла сушильна камера та сировина, загальна площа пожежі склала 400 квадратних метрів.

Мер міста Чугуїв Галина Мінаєва закликала жителів району не виходити без необхідності на вулицю.

«Сьогоднішній ранок, на жаль, знову виявився для всіх нас недобрим — місто в черговий раз обстріляно ворогом. Маємо руйнування будинків в приватному секторі й, що найболючіше, поранених. У зв’язку з цим наполегливо закликаю вас неухильно дотримуватися заходів особистої безпеки. Утримайтеся від перебування на вулицях населених пунктів громади без особливої потреби», — звернулася Мінаєва до мешканців.

Також вночі був обстріляний Індустріальний район Харкова. Після обстрілу загорілися складські приміщення. За попередніми даними, постраждалих немає. Ще один нічний обстріл стався у Дергачах, було частково зруйновано офісну будівлю.

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page