Четверг , 28 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Нововодолазька жіноча команда «ЛАК 1» виграла відкритий турнір з волейболу

Нововодолазька жіноча команда «ЛАК 1» виграла відкритий турнір з волейболу

Перед початком змагань

У Красноградському фізкультурно-оздоровчому комплексі завершився відкритий Кубок з волейболу серед жінок.

Організатором турніру виступив відділ культури, туризму, молоді та спорту Красноградської міської ради. До присутніх у спортивному залі зі словами привітань звернулася очільниця громади Світлана Кривенко. «Ці змагання присвячуємо нашим захисникам. Саме їм завдячуємо можливістю мирно змагатися за спортивний Кубок. Отож нехай переможе сильніший», — наголосила міський голова.

Головний трофей змагань виборювали п’ять команд: дві з Нової Водолаги — «ЛАК 1» і «ЛАК 2», «Пантери» (Красноград), «Близнюки» (Близнюківська селищна рада) та «Білухівчанки» (Білухівський старостинський округ Мартинівської сільської ради Полтавського району).   

Волейболістки з «ЛАК 1» — єдині на цьому турнірі, котрі змогли пройти всю дистанцію без поразок, вигравши всі чотири гри і набравши 8 очок. Вони й стали щасливими володарками Кубка та золотих медалей.  

Гідною суперницею виявилася команда «Близнюки». Спортсменки поступилася лише фаворитці — «ЛАК 1» з рахунком 1:2. Отже, в їхньому арсеналі 7 очок і срібні медалі змагань. До речі, кращею гравчинею стала також волейболістка з цієї команди — Анна Гаврилова.  

«Бронзу» у впертій боротьбі вибороли красноградські «Пантери». Можливо, на цих змаганнях дівчатам трохи не вистачило везіння. Та й нерегулярні тренування в умовах воєнного стану далися взнаки. Утім місцеві волейболістки кажуть, що докладуть зусиль, аби тішити вболівальників і займати високі місця у нових турнірах.

Більше — у черговому числі «Вістей Красноградщини».   

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page