Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / На Харківщині до вишів подано 65 тис. електронних заяв

На Харківщині до вишів подано 65 тис. електронних заяв

Заклади вищої освіти Харківської області отримали від вступників 47 тисяч електронних заяв на здобуття ступеня бакалавра і медичного магістра; магістра – більш ніж 18 тисяч.

Про це повідомили в Департаменті науки і освіти ХОВА.

«Заяви для здобуття вищої освіти приймали до 8 серпня – для вступу за результатами індивідуальної усної співбесіди та творчих конкурсів (бюджетна та контрактна форми) та до 23 серпня – для вступу за результатами НМТ», – зазначили в Департаменті. 

Крім того, до закладів фахової передвищої освіти Харківщини надійшло понад 9 тисяч електронних заяв на здобуття ступеня фахового молодшого бакалавра і понад 400 – молодшого бакалавра. 

Нагадаємо, 14 липня 2022 року завершилося приймання заяв на бюджет та контракт до закладів фахової передвищої освіти (ФПО) від вступників на основі 9-ти класів (базова середня освіта). Після цього вступники зможуть подати заяви тільки на контракт (до кінця жовтня), але якщо в закладі є небюджетні конкурсні пропозиції.

До закладів ФПО для вступників на основі повної загальної середньої освіти (11-ти класів), а також професійної або вищої освіти подати заяви на бюджет та контракт можна було до 5 серпня для вступу за індивідуальною усною співбесідою, творчим конкурсом, а до 31 серпня (18:00) – для вступу за результатами НМТ.

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page