Вторник , 19 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Нафтогаз визнав, що частину нових споживачів йому приєднали заднім числом

Нафтогаз визнав, що частину нових споживачів йому приєднали заднім числом

Майже 1,3 млн клієнтів були приєднані до «Нафтогазу» заднім числом, що спричинило багато проблем. Про це повідомила  пресслужба компанії.

«Цього тижня клієнтами Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» стали ще 1,3 млн клієнтів. І хоч перевели нам нових споживачів заднім числом, що спричинило багато процедурних проблем, ми раді обслуговувати всіх наших клієнтів», — йдеться в повідомленні.

У «Нафтогазі» не пояснили, яким чином виникла ця ситуація. Проте визнали, що це спричинило лавину дзвінків до контакт-центру.

«З кожним днем кількість запитів до нашого контакт-центру зростає. Так, за останні 3 дні колеги обробили понад 96 тисяч дзвінків», — зазначили в компанії.

Нагадаємо, раніше виникла ситуація, коли близько 9 млн споживачів з різних причин перевели до «Нафтогазу», у зв’язку з чим виникло дві проблеми. Перша — компанія не встигла вчасно розіслати платіжки новим клієнтам. Друга — частина клієнтів встигла заплатити попереднім газопостачальникам.

У переплаті «Нафтогаз» звинуватив попередніх газопостачальників, і назвав це «оборудками» і «невідповідальним ставленням до клієнтів».

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page