Среда , 24 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Красноградців запрошують до «Гвардії наступу»

Красноградців запрошують до «Гвардії наступу»

Мініярмарок вакансій щодо підтримки Національної кампанії по набору добровольців до штурмових бригад «Гвардія наступу»  в режимі онлайн влаштували фахівці Красноградської філії Харківського  обласного центру зайнятості з ініціативи районної військової адміністрації.  

У заході взяли участь 33 безробітніх, зареєстрованих у Красноградській, Зачепилівській, Сахновщинській, Нововодолазькій та Кегичівській філіях ХОЦЗ. Їм пропонували перспективне працевлаштування за військовими спеціальностями. Зокрема, завідувач сектору оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами КРВА Володимир ФІЛІПСЬКИЙ та інспектор СКЗ Красноградського ГУНП Харківської області Владислава ДОБАРСЬКА ознайомили учасників із  критеріями відбору до бригад «Гвардія наступу», завданнями, які виконуватимуть бійці, матеріальним забезпеченням та соціальними гарантіями й пільгами. Присутніх інформували про  призначення спеціальних бригад  гвардії: «Лють», «Сталевий кордон», «Азов», «Спартан», «Рубіж», «Червона калина», «Кара-Даг» та «Буревій». Учасники мініярмарку отримали ґрунтовні відповіді на запитання щодо проходження військово-лікарської комісії, здачі фізичного та психологічного тестів,  терміну проходження  навчання за військовими спеціальностями тощо.

         Нагадаємо, що подати заяву про вступ до бригади можна на сайті   storm.mvs.gov.ua або особисто звернутися в Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Красноград, вул. Бєльовська, 94.  

         

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page