Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Компенсація роботодавцям за працевлаштування переселенців

Компенсація роботодавцям за працевлаштування переселенців

До відома роботодавців!

Красноградська районна філія ХОЦЗ повідомляє, що Постановою Кабміну від 20 березня 2022 року № 331 затверджено Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

Документом визначено умови, механізм виплати та порядок використання коштів для надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за кожну працевлаштовану особу з числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО) внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

Отже, компенсація витрат надається у розмірі 6500 гривень щомісяця за кожну працевлаштовану ВПО, за яку роботодавцем сплачується єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, на період воєнного часу та протягом 30 календарних днів після його скасування або припинення. Загальна тривалість надання компенсації витрат не може перевищувати двох місяців з дня працевлаштування ВПО. Особа з числа ВПО може бути працевлаштована один раз.

За більш детальною інформацією звертатись до спеціалістів відділу взаємодії з роботодавцями Красноградської районної філії ХОЦЗ

за тел.:   050-834-03-04, 095-197-18-42, 066-903-72-27, 050-866-15-16.

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page