Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Завтра завершується другий етап підтвердження участі у додатковій сесії НМТ

Завтра завершується другий етап підтвердження участі у додатковій сесії НМТ

Всього заплановано три сесії тестування.

Випускники, які планують складати національний мудьтипредметний тест (НМТ), мають пам’ятати, що 10 серпня завершується другий етап підтвердження участі в додатковій сесії тестування. Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

Зазначається, що станом на 9 серпня 2022 року спеціальну форму, розміщену на інформаційній сторінці у вкладці «Підтвердження участі в НМТ», заповнили 24 456 учасників.

В Україні бажання проходити національний мультипредметне тестування у тимчасових екзаменаційних центрах підтвердили 21 045 осіб, а в інших країнах – 3411 осіб.

В УЦОЯО зауважили, що опція подати заявку для участі в додатковій сесії для учасників основної сесії, які не змогли взяти участь у НМТ, доступна у вкладці «Підтвердження участі в НМТ».

 «З урахуванням населеного пункту, вибраного під час цього етапу підтвердження участі в НМТ, буде здійснено розподілення учасників за тимчасовими екзаменаційними центрами», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що учасники тестування з 12 серпня 2022 року матимуть можливість завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення-перепустку, де буде вказана дата, час і місце проходження ними НМТ в межах додаткової сесії оцінювання.

 

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page