Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Головний приз виборола зачепилівська команда

Головний приз виборола зачепилівська команда

Захопливі змагання організували цієї п’ятниці на базі Красноградського відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги. У квесті «Лабіринти розуму» взяли участь чотири команди: «Люди в червоному» (Красноградське відділення Е(Н) МД, «Дофамін» (Зачепилівський пункт постійного базування), «Морфінчики» (Кегичівський ППБ) та команда капітана Шабатури (Сахновщинський ППБ). Медики екстренки вчергове довели, що вони вміють не лише працювати 24/7, а й вдосконалювати свої професійні навички.

Команди представили на суд журі візитівку, продемонстрували знання, відповідаючи на 10 поставлених запитань із реального життя, та вміння діяти в надзвичайних ситуаціях, які моделювалися досить точно. Наприклад, потрібно було здійснити первинний огляд травмованого хворого, надати йому допомогу, встановити діагноз, зафіксувати постраждалого на довгій дошці тощо.       

Цього разу першість у змаганнях здобула команда «Дофамін» із Зачепилівки. До речі, дофамін часто називають «гормоном задоволення» або «гормоном щастя». У цих перегонах зачепилівці справді подарували усім приємні миттєвості. Отож заслужено отримали цінний приз — мікрохвильову піч. На другій сходинці опинилися красноградці, третє місце — у сахновщинців, а замикають турнірну таблицю кегичівці. Їх усіх також не залишили без подарунків.    

Директор КНП ХОР «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Віктор Забашта відзначив належну підготовку команд і виконав приємну місію нагородження учасників та переможців квесту. «Сьогодні бригади екстреної медичної допомоги готові виконувати будь-які надскладні завдання в умовах воєнного стану. Ситуація складна, але потрібно і вчитися, і спілкуватися й рухатися вперед», — наголосив очільник Центру.   

Принагідно Віктор Забашта передав відзнаки Міністерства оборони України «Знак пошани» співробітникам Красноградського відділення Е(Н) МД Михайлові Черкашину та Андрієві Негеру, котрі гідно відпрацювали в Маріуполі, наражаючись на небезпеку і ризикуючи власним життям заради порятунку співвітчизників.

Пишаємося земляками і віримо в перемогу!     

Команда-переможниця «Дофамін»
Зліва направо: Віктор Забашта, Михайло Черкашин та Андрій Негер
«Люди в червоному»
м. Красноград
Команда капітана Шабатури
смт Сахновщина
«Морфінчики»
смт Кегичівка

 

 

 

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page