Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Головний приз виборола зачепилівська команда

Головний приз виборола зачепилівська команда

Захопливі змагання організували цієї п’ятниці на базі Красноградського відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги. У квесті «Лабіринти розуму» взяли участь чотири команди: «Люди в червоному» (Красноградське відділення Е(Н) МД, «Дофамін» (Зачепилівський пункт постійного базування), «Морфінчики» (Кегичівський ППБ) та команда капітана Шабатури (Сахновщинський ППБ). Медики екстренки вчергове довели, що вони вміють не лише працювати 24/7, а й вдосконалювати свої професійні навички.

Команди представили на суд журі візитівку, продемонстрували знання, відповідаючи на 10 поставлених запитань із реального життя, та вміння діяти в надзвичайних ситуаціях, які моделювалися досить точно. Наприклад, потрібно було здійснити первинний огляд травмованого хворого, надати йому допомогу, встановити діагноз, зафіксувати постраждалого на довгій дошці тощо.       

Цього разу першість у змаганнях здобула команда «Дофамін» із Зачепилівки. До речі, дофамін часто називають «гормоном задоволення» або «гормоном щастя». У цих перегонах зачепилівці справді подарували усім приємні миттєвості. Отож заслужено отримали цінний приз — мікрохвильову піч. На другій сходинці опинилися красноградці, третє місце — у сахновщинців, а замикають турнірну таблицю кегичівці. Їх усіх також не залишили без подарунків.    

Директор КНП ХОР «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Віктор Забашта відзначив належну підготовку команд і виконав приємну місію нагородження учасників та переможців квесту. «Сьогодні бригади екстреної медичної допомоги готові виконувати будь-які надскладні завдання в умовах воєнного стану. Ситуація складна, але потрібно і вчитися, і спілкуватися й рухатися вперед», — наголосив очільник Центру.   

Принагідно Віктор Забашта передав відзнаки Міністерства оборони України «Знак пошани» співробітникам Красноградського відділення Е(Н) МД Михайлові Черкашину та Андрієві Негеру, котрі гідно відпрацювали в Маріуполі, наражаючись на небезпеку і ризикуючи власним життям заради порятунку співвітчизників.

Пишаємося земляками і віримо в перемогу!     

Команда-переможниця «Дофамін»
Зліва направо: Віктор Забашта, Михайло Черкашин та Андрій Негер
«Люди в червоному»
м. Красноград
Команда капітана Шабатури
смт Сахновщина
«Морфінчики»
смт Кегичівка

 

 

 

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page