Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Район / Гардероб із доставкою: волонтери Червоного хреста організували мобільний банк одягу

Гардероб із доставкою: волонтери Червоного хреста організували мобільний банк одягу

Минулої неділі представники  районної організації Товариство  Червоного  Хреста України навідалися до Іванівського старостинського округу Красноградської міської ради. Місцевим жителям вони привезли  теплі речі та взуття для осінньо-зимового сезону. Охочі скористалися нагодою утеплитися.

— У своєму невеликому офісі, який знаходиться в одному з приміщень на території центральної районної лікарні, ми приймаємо благодійну допомогу від населення для вразливих верств громадян. Накопичили певний фонд речей. Вибрати необхідне жителі можуть безпосередньо на місці. Але прийти чи приїхати до нас не в кожного є можливість. Тож вирішили організувати виїзд, — розповідає голова Красноградської районної організації ТОВ «Червоний Хрест України» Вікторія Балазюк. — Надалі плануємо відвідати з мобільним банком одягу ще кілька населених пунктів Красноградської та Наталинської громад. Маємо досвід співпраці за цим напрямком з Сахновщинською територіальною громадою. Відкриті для тісної взаємодії з іншими ТГ Красноградщини.

За словами Вікторії Балазюк, наразі банк одягу організації забезпечений предметами гардеробу та взуття для дітей, підлітків, жінок і людей старшого віку. Але є потреба в речах для чоловіків. Отже, якщо маєте чим поділитися, звертайтеся до офісу Червоного Хреста у Краснограді в ЦРЛ (будівля біля пам’ятника доктору Айболіту). Він працює щонеділі з 13.00 до 16.00. Телефон взаємодії — 095 659 59 12 (куратор Марія Балазюк).

Фото: https://www.facebook.com/redcrosskrasnograd/posts/1336869810150726

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page