Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Газопостачання відновлено повністю

Газопостачання відновлено повністю

Про це наразі повідомив начальник Красноградського відділення АТ «Харківгаз» Григорій Перепелиця.

Над відновленням газопостачання працювали 27 бригад, залучалися і спеціалісти із Зачепилівської та Сахновщинської територіальних громад.   

Блакитне паливо у помешкання жителів міста та низки населених пунктів району фахівці АТ «Харківгаз» здебільшого повернули протягом двох робочих днів. На сьогоднішній ранок без газу ще залишалися майже 600 квартир, у яких не було фізичної можливості під’єднати енергоресурс. Однак у другій половині дня вже стало відомо про те, що подачу газу в домоволодіння та на комунально-побутові об’єкти відновлено повністю. Ці роботи газовики завершили.

Нагадаємо, що 15 тисяч споживачів раптово залишилися без газу в ніч проти минулої неділі. Інцидент трапився в зоні дії Ланнівської автономної газорозподільчої станції). Тоді вимушено зупинилися 49 ГРП та ШРП. Отож у мешканців Краснограда, Дослідного, Дружби, Наталиного, Піщанки, Соснівки, Балок, Кобзівки, Кум, Лукашівки, Мартинівки, Маховика, Петрівки, Степового, Токарівки, Улянівки, Ясної Поляни, Березівки, Володимирівки, Добреньки, Попівки та Садового зникло газопостачання.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page