Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Відбулася товариська зустріч з футболу серед гравців 45+

Відбулася товариська зустріч з футболу серед гравців 45+

Останньої суботи жовтня у фізкультурно-оздоровчому комплексі відділу освіти Красноградської міської ради зібралися шанувальники футболу. Справедливо кажуть, що для цієї гри вікових обмежень не існує. Сьогодні вболівальники мали змогу ще раз у цьому переконатися. На поле вийшли спортсмени кому за сорок п’ять, з колосальним досвідом і практикою. Для них футбол назавжди залишиться в серці.

З вітальним словом до учасників змагань звернулася очільниця Красноградської громади Світлана Кривенко. Вона побажала перемоги найсильнішій команді. А оскільки товариська зустріч була присвячена захисникам України, які мужньо боронять її від російських окупантів, пам’ять тих, хто поліг на фронтах, вшанували хвилиною мовчання.

І перший удар по м’ячу довірили синові вояка — дев’ятирічному Єгорові. Хлопчик з честю виконав цю почесну місію.    

У запеклому двобої зійшлися «Факел» Красноград  та ФК «Колос» Сахновщина. Гравці продемонстрували безкомпромісну боротьбу, а вболівальники отримали масу емоцій. Завершився матч з рахунком 3:0 на користь гостей з Сахновщини. Нашій команді не вистачило фізичної сили, кажуть фани. Та й тренуватися потрібно частіше. Отож Кубок дістався ФК «Колос» Сахновщина. Красноградці — срібні призери турніру.

Організатор цієї гри Олександр Найдюк щиро вдячний міському голові Світлані Кривенко та почесному президентові Благодійного фонду ім. Героя України Гулого І. М. Євгену Третякову за допомогу в проведенні турніру.    

    

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page