Суббота , 27 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Восени ЗСУ звільнили 544 населені пункти Харківщини

Восени ЗСУ звільнили 544 населені пункти Харківщини

Про це повідомив під час брифінгу начальник ХОВА Олег Синєгубов. За його словами, сьогодні під російською окупацією лишається 1,8% території області — 32 населені пункти.

«Бойові дії на Харківщині тривають. Військові не зупиняються та продовжують витісняти ворога з нашої території. За минулі шість днів Збройні сили звільнили від російської окупації дев’ятнадцять населених пунктів. А загалом за весь час останнього контрнаступу ЗСУ у вересні-жовтні цього року звільнено 544 населених пунктів області», — мовив Олег Синєгубов.

Посадовець також зазначив, що обладміністрація спільно з військовими та владою на місцях виконали значний обсяг роботи з будівництва ешелонованої оборони. Облаштовані та укріплені три лінії оборони, зміцнення яких триває і досі.

«Росія має понести покарання за те, що вона накоїла на території Харківщини. А зараз робимо усе, щоб у ворога більше не було жодної можливості ступити на нашу землю. Те, що росіяни вчинити 24 лютого, окупувавши велику частину області, повторити вони точно не зможуть», — наголосив Олег Синєгубов.

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page