Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / У Наталиному урочисто відкрили поліцейську станцію

У Наталиному урочисто відкрили поліцейську станцію

Таку сучасну назву віднедавна мають дільничні пункти поліції. Наразі вони відкриваються в об’єднаних територіальних громадах. Поліцейська станція в Наталинській ОТГ стала другою на Харківщині.

Окрему кімнату для роботи дільничного офіцера поліції облаштували в будівлі місцевого підприємства житлово-комунального господарства. Вона розташовується на вул. Луговій,6. У ній розмістилося робоче місце поліцейського, обладнане комп’ютером та іншою оргтехнікою, стільці для відвідувачів, дитячий куточок тощо. Проведення сучасного ремонту, закупівлю необхідних меблів та обладнання профінансував сільський бюджет.

Символічну стрічку на вході до станції перерізали начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області, генерал поліції ІІІ-го рангу Валерій Сокуренко та Наталинський сільський голова Віолета Боровська. У відкритті взяли участь голова райдержадміністрації Євген Третяков і очільник райради Володимир Птишник, правоохоронці, депутати сільради та жителі ОТГ.

— На поліцейських покладається важливе завдання з профілактики правопорушень і  гарантування  безпеки мешканцям громади. Сподіваємося, що нові умови роботи сприятимуть ефективності їхньої праці, — зазначила Віолета Боровська у ході урочистостей. – У громадян нерідко виникають запитання, які вимагають допомоги правоохоронців. Ми створили необхідні зручності, аби люди почувалися комфортно під час таких візитів.

У поліцейській станції в Наталиному  відвідувачів прийматиме дільничний офіцер поліції Анатолій Щабелько. Він також опікуватиметься дотриманням законів і порядку в усіх населених пунктах територіальної громади.

   

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page