Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Реєстрація для участі в ЗНО-2020 наближається до фінішу

Реєстрація для участі в ЗНО-2020 наближається до фінішу

Зареєструватися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання можна до 24 березня включно. Щоб успішно пройти цю процедуру, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру. Як зробити це правильно, пояснюється на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Основна сесія ЗНО-2020 триватиме з 21 травня до 15 червня. Вона розпочнеться тестуванням з математики та завершиться ЗНО з хімії. Зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься з 11 навчальних предметів. З них кожен учасник може обрати максимально чотири для написання тестів. Українська мова та література є обов’язковим екзаменом, а також математика чи історія України на вибір. Решта з переліку за бажанням випускника.

Результат із трьох предметів випускникам закладів загальної середньої освіти зараховуватиметься як державна підсумкова атестація.

Згідно з умовами прийому до закладів вищої освіти України цьогоріч абітурієнти мають право подавати для вступу на навчання сертифікати ЗНО 2017, 2018, 2019 та 2020 років, а з іноземної мови — 2018 – 2020 рр.

Як розповіли у відділі освіти Красноградської райдержадімінстрації, складати ЗНО-2020 готуються 166 одинадцятикласників району.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page