Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Піщанська сільська рада знову краща в районі

Піщанська сільська рада знову краща в районі

Очільник Красноградської районної ради Володимир Птишник вручає відзнаку Піщанському сільському голові Світлані Кривенко

 

Це почесне звання піщанці вибороли втретє поспіль у конкурсі, який щорічно проводиться районною радою серед територіальних громад Красноградщини. Результати змагання оголосили під участь урочистостей До дня місцевого самоврядування. Вони відбулися в Будинку техніки, 6 грудня, напередодні професійного свята працівників органів народовладдя, депутатів місцевих рад і громадських активістів.

Піщанському сільському голові Світлані Кривенко вручили перехідний вимпел районної ради та Красноградської районної державної адміністрації. Колектив сільради нагородили відзнакою «Найкраща рада Красноградщини з питань  реалізації  повноважень  органу  місцевого  самоврядування   у    2019 році».

Піщанський сільський голова Світлана Кривенко

У своїй промові Світлана Кривенко подякувала колегам за роботу. Вона зауважила, що перемога в конкурсі — їхня спільна заслуга. Очільниця громади зізналася,  аби Піщанська сільська рада була кращою — її давня мрія.  Тож вона щаслива, що це бажання збулося.

Ще один привід порадіти піщанцям подарували освітяни. Другий рік поспіль Піщанський навчально-виховний комплекс визнали кращим навчальним закладом району. Директорка НВК Світлана Сливка-Власова висловила вдячність керівництву сільської ради та району за всебічну підтримку.

Директор Піщанського НВК Світлана Сливка-Власова

Винуватців події привітав депутат обласної ради Максим Колінько.

Депутат обласної ради Максим Колінько

— Нинішнє свято можна з повним правом вважати всенародними. Адже до розбудови територій насправді  причетний кожен житель громади, — зауважив він. — Реформа децентралізації наділила органи місцевого самоврядування новими повноваженнями. Тож нехай наші громади розвиваються й процвітають.

Максим Колінько також передав вітання від голови обласної ради Сергія Чернова. Він повідомив, що днями був прийнятий бюджет області та програма соціально-економічного розвитку Харківщини на 2020-й рік. Це означає, що регіон й надалі стабільно розвиватиметься.

Свої вітання краянам висловили очільник Красноградської РДА Євген Третяков, міський голова Володимир Максим і керівник Наталинської об’єднаної територіальної громади Віолета Боровська. Кращих представників місцевого самоврядування відзначили грамотами, подяками та заохочувальними відзнаками.

Зі словами вітань до учасників урочистостей звернувся голова Красноградської районної ради Володимир Птишник.

Голова Красноградської районної ради Володимир Птишник

Завдяки вашій плідній праці, шановні колеги, кожен куточок Красноградщини, поступово осучаснюється. Скрізь створюються умови для комфортного проживання мешканців територіальних громад, — зазначив він. — Оновлюються школи та медичні заклади, відкриваються додаткові групи в дитячих садках, реконструюються та будуються нові об’єкти соціальної інфраструктури. Дедалі активніше ви берете участь в інвестиційних проєктах, проявляєте ініціативу для вирішення локальних проблем територій. Ви гідно сприймаєте виклики сьогодення і з честю знаходите вихід із будь-яких ситуацій. Вдячний вам за роботу, спрямовану на розвиток рідного краю. Окрема подяка нашим ветеранам. Адже ви приклад для нинішніх працівників органів місцевого самоврядування. Натхнення й мужності вам у важливій діяльності, яку ви щодня виконуєте, мудрості у прийнятті рішень, взаєморозуміння, миру й добробуту в країні всім нам.

У конкурсі «Краща рада району – 2019» взяли участь одинадцять територіальних громад. Кожна з них отримала відзнаку в окремій номінації.

Відтак, Хрестищенська сільська рада стала переможницею відразу в двох категоріях. Цьогоріч її визнали  найкращою радою Красноградщини з питань соціального захисту населення та підтримки і розвитку медичних закладів.

Миколо-Комишуватська сільська рада виборола перемогу в номінації «Найкраща рада Красноградщини з питань підтримки та розвитку закладів освіти.

Красноградська міська рада стала лідером у благоустрої населених пунктів.

Найкраще про підтримку та розвиток культури дбають у Зорянській територіальній громаді. Натомість спортом та молоддю найліпше опікуються в Петрівській сільській раді.

Взірцем у формуванні та виконанні місцевого бюджету стала Мартиніська сільська рада. Іванівська територіальна громада виграла номінацію «Найкраща рада Красноградщини з питань виконання делегованих повноважень».

Три громади завоювали титул найактивніших. Зокрема, Соснівську сільську раду відзначили за активність щодо виконання делегованих повноважень. Володимирівську сільраду назвали найактивнішою в соціальному захисті населення, а Кирилівську громаду оголосили найактивнішою радою Красноградщини з питань підтримки та розвитку медичних закладів.

Лейтмотивом церемонії нагородження були виступи місцевих аматорів сцени. Кульмунацією урочистостей став виступ заслуженого артиста України, лауреата міжнародних і національних конкурсів, соліста Харківської філармонії Андрія Тимошенка. До Краснограда співак завітав на запрошення голови Харківської обласної ради Сергія Чернова.

 

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page