Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Попався з 300 грамами канабісу

Попався з 300 грамами канабісу

Фото Красноградський відділ поліції

Красноградські полісмени вилучили пристрій для куріння та понад 300 г подрібненої речовини зеленого кольору, ззовні схожу на наркотичну речовину каннабіс, у громадянина Російської Федерації. Любитель «травички» мешкає на Красноградщині. У поле зору правоохоронців він потрапив під час здійснення профілактичних заходів у рамках операції «Мігрант». Вона проводиться з метою нагляду та контролю за дотриманням міграційного законодавства.

Заборонений крам гість із близького зарубіжжя зберігав на території помешкання. Вилучена суміш направлена на експертизу. Слідчим Красноградського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1. ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних чи психотропних речовин без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті, передбачає обмеження волі терміном до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Правоохоронці встановлюють підстави  перебування громадянина Російської федерації  на території нашої держави. Слідство у справі триває.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page