Четверг , 28 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Повторний ПЛР-тест у красноградських медиків із СOVID-19 негативний

Повторний ПЛР-тест у красноградських медиків із СOVID-19 негативний

Про це 15 травня  кореспондентці видання повідомила в. о. директора КНП «Красноградська центральна раойнна лікарня» Віра Горобович.

— Медичні працівники дотримуються режиму самоізоляції. У них були знову відібрані проби для аналізу полімеразно ланцюгової реакції на коронавірус. Аби спеціалісти могли повернутися до роботи, правила вимагають, щоб ПЛР-тест двічі показав негативний результат, — пояснила лікарка.

Згідно з оперативною  інформацією Харківського обласного лабораторного центру, на Красноградщині залишаються три підозри на коронавірус та 13 підтверджених випадків захворювання. Нагадаємо, COVID-19  підтвердився в 12 краян. З них один одужав, 10 без клінічних проявів інфекції на самоізоляції та один лікується в інфекційному відділенні. Також нині в інфекційному відділенні ЦРЛ із діагнозом COVID-19 проходить курс лікування мешканка Зачепилівщини. Цей випадок також зарахований у статистику Красноградського району. 

За словами Віри Горбович, стан  обох пацієнтів із коронавірусом, які перебувають в умовах стаціонару ЦРЛ,  близький до задовільного. Кисневої підтримки вони не потребують.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page