Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Офіційна робота в Ізраїлі — не міф, це реальність!

Офіційна робота в Ізраїлі — не міф, це реальність!

Якщо ви кваліфікований опалубник, арматурник, лицювальник або штукатур, тоді маєте шанс офіційного працевлаштування в Ізраїлі.

  У рамках міждержавної двосторонньої Угоди, яка укладена між урядами України та Держави Ізраїль, українським громадянам надана можливість працевлаштування в будівельній галузі на ринку праці Ізраїлю.

 Відповідно до Угоди, визначено чотири сфери для працевлаштування висококваліфікованих українських фахівців в Ізраїлі:

  • опалубник — будівельні роботи (промислове будівництво, обробка деревини), обов’язковим є вміння читати плани будівництва;
  • арматурник — робота з металом, обов’язковим є вміння читати плани будівництва;
  • лицювальник-плиточник (покриття стін та підлоги керамічною плиткою);
  • штукатур (штукатурні роботи).

За інформацією Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості, отримати роботу можуть чоловіки 25-50 років, громадяни України, які володіють професійними навичками зайнятості, досвідом і високим рівнем здібностей у визначених професіях, ніколи раніше не працювали в Ізраїлі, не мають там родичів першої лінії, не мають судимості. Українці, працевлаштовані в Ізраїлі, користуються рівними правами, як і місцеві працівники, відповідно до ізраїльського законодавства та імплементаційного протоколу, включаючи дні відпустки, лікарняний, виплати на оздоровлення та інше, що буде відображено в трудовому договорі. Робітникам надається заробітна плата від 1700 доларів США, належні умови для роботи та проживання.

Слід зазначити, що у 2019 році представники ізраїльського управління реєстрації населення і міграції відібрали в Україні понад 500 українських працівників для роботи в Ізраїлі в межах реалізації двостороннього договору між країнами. Усі кандидати отримали право на роботу в Ізраїлі на період до п’яти років, а також належні соціальні права, як і ізраїльські робітники.

Відгуки щодо працевлаштування в Ізраїлі можна переглянути на офіційному YouTube каналі за посиланням

https://www.youtube.com/channel/UCwiSJDHUS7lJQASCxVEZThg

Більш детальна інформація на сайті https://www.facebook.com/IsraelJobOfficial.

Окрім того, звертайтеся до Красноградської районної філії ХОЦЗ за адресою: м. Красноград, вул. Соборна, буд. 81-А або телефонуйте на номер     7-17-44.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page