Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Легкої дороги, випускники!

Легкої дороги, випускники!

Це побажання лунало, 31 травня, у закладах загальної середньої освіти Красноградщини. Того дня там відбулися урочистості з нагоди завершення навчального року. Кореспондент видання побувала на святі у навчально-виховному комплексі № 3. Тут вітання приймали 18 одинадцятикласників та їхній класний керівник Сергій Петрікін. Привітати юнаків і дівчат на подвір’ї  НВК зібралася вся шкільна родина та чимало почесних гостей.

Молоді, гарні та схвильовані випускники виходили на урочисту лінійку. Погляди всіх, об’єктиви фото та відеокамер були прикуті до них. Для двадцятичотирьохрічного педагога Сергія Петрікіна цей випуск став першим. Молодий чоловік почувався збентеженим і щасливим.

— Хочу, аби мої хлопці та дівчата були успішними в житті. У них стільки мрій, нехай вони всі справдяться, — побажав своїм учням класний керівник у розмові з кореспондентом часопису.

Свято набирало обертів. Свої вітання винуватцям події висловили голова обласної ради Сергій Чернов і очільник районної ради Володимир Птишник.

— Навчально-виховний комплекс № 3 демонструє високі результати в освіті. Тож я певен, ваші педагоги забезпечили вам міцні знання та впевнений старт у житті,- зазначив Сергій Чернов. – Попереду вас чекає багато цікавого. Не забувайте рідний заклад, навідуйтеся до рідного міста. Ми намагатимемося зробити все, аби умови для навчання, роботи та відпочинку красноградців ставали дедалі комфортнішими.

Від голови обласної ради випускникам вручили пам’ятні дарунки. Окремий подарунок – набір м’ячів отримав і навчальний заклад. Нагадаємо, у НВК № 3 планується будівництво нового спортивного залу. Частина коштів для реалізації проекту вже виділена з обласного бюджету.

— Ви на порозі нового життєвого шляху, нехай він буде для кожного з вас вдалим, — зичив випускникам голова районної ради Володимир Птишник. – Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, самовдосконалюйтеся, будьте гідними людьми. Ви наша надія. Від вас залежить, яким буде майбутнє України.

Сергій Чернов і Володимир Птишник вручили відзнаки педагогам навчального закладу.

Багато нагород із рук директора НВК № 3 Григорія Кашуби отримали й учні школи, переможці олімпіад, творчих конкурсів, спортивних змагань.

Кульмінацією дійства був прощальний танець випускників. Востаннє кожен із них мав нагоду продзвеніти у шкільний дзвоник. У цей момент на очах багатьох бриніли непрохані сльози.

— Час у школі промайнув надто швидко і нам дуже не хочеться з нею прощатися. Залюбки залишилися б тут ще на рік, — поділилися емоціями випускниці Валерія Дмитрова, Анна Ассаулова та Анастасія Черкашина.

Та життя ніколи не стоїть на місці.

         

 

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page