Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Коронавірус: на Красноградщині ситуація стабільна

Коронавірус: на Красноградщині ситуація стабільна

Відучора статистика поширення інфекції в районі не змінился.

На 7 липня в інфекційному відділенні Красноградської центральної районної лікарні курс лікування продовжує одна пацієнтка з COVID-19. Двоє медичних працівників із позитивним ПЛР-тестом на коронавірус дотримуються самоізоляції. Ще один мешканець Краснограда зі встановленим діагнозом COVID-19 та нещодавно перенесеним інфарктом перебуває в Харківській міській клінічній багатопрофільній лікарні № 17. Аналізи біологічного матеріалу в частини осіб, які контактували з хворими та інфікованими, негативні, решта на перевірці, — повідомили в ЦРЛ.

На Харківщині за минулу добу виявили 47 нових випадків коронавірусу. За весь період спостережень в області на підставі лабораторних досліджень їх зареєстровано 2418. З цього числа 1237 пацієнтів одужали і 95 померли.

Другий день поспіль за критерієм виявлення інфікування коронавірусом Харківщина перевищує допустимий поріг для послаблення карантинних обмежень. 

Коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19 обраховується за формулою:

Допустимий показник менше 11%, в області він наразі становить 11,47 %, — інформує Харківський обласний лабораторний центр з посиланням на сайт Міністерства охорони здоров’я України.

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page