Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Для міської бібліотеки закуплять нові книги

Для міської бібліотеки закуплять нові книги

На сесії міської ради, 21 листопада, виділили 15 тисяч гривень для поповнення книжкового фонду книгозбірні.

— Ці кошти плануємо витратити для придбання літератури для дітей і підлітків, — розповіла бібліотекар першої категорії  закладу Світлана Шуняєва. — Біліотеку відвідують понад 170 хлопців і дівчат від молодшого до старшого шкільного віку. Натомість книжковий фонд для цієї категорії читачів налічує лише близько 200 книг. Цього замало, аби задовольнити читацький інтерес.

За словами Світлани Шуняєвої, літературне зібрання хочуть розширити за рахунок енциклопедій, творів сучасних вітчизняних авторів,  книг із серії для розвитку дитячого бізнесу, розповідей про відомих людей, фентезі , фантастики та інших. Два останні жанри, а також класика є найбільш популярними серед дітей і молоді.

Нині послугами міської бібліотеки користуються понад 1200 красноградців. Відвідувачі середнього та старшого віку залюбки читають історичні романи та детективи, історії про кохання тощо. Звісно оновлення вимагає зібрання книг для всіх груп користувачів. Адже востаннє бібліотека поповнювала фонд понад десять років тому. Працівники книгозбірні сподіваються, що поступово це відбудеться. Наразі запрошують всіх охочих до місцевої читацької родини. Нагадаємо, міська біліотека знаходиться на мікрорайоні 3, будинок № 9.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page