Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Дві підозри на коронавірус та один підтверджений випадок COVID-19: статистика Красноградщини на перше травня

Дві підозри на коронавірус та один підтверджений випадок COVID-19: статистика Красноградщини на перше травня

Таку інформацію на 01.05.2020 р.  оприлюднив Харківський обласний лабораторний центр. За минулу добу в області зареєстровано 50 нових підозр інфікування коронавірусом, а за весь період спостереження — 564. З них: підтвердилися — 274 (26 хворих одужали, 4 — померли). Також 135 підозр скасовано. Ще  155 залишаються на перевірці: серед них дві в Красноградському районі. 

Напередодні ми повідомляли, що місцеві медики відправили до вірусологічної лабораторії для проведення ПРЛ-діагностики біологічний матеріал від хворої з пневмонією, яка лікується в інфекційному відділенні Красноградської центральної районної лікарні. Також для повторного ПЛР-тесту доправлений матеріал пацієнта із  підтвердженим діагнозом COVID-19, який завершує курс лікування в ЦРЛ. Отже, остаточних результатів аналізів ще немає.

В Україні за даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 1 травня 10861 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 272 летальні, 1413 пацієнтів одужали. Зокрема хворобу підтверджено у 754 дітей та 2 154 медиків. За добу зафіксовано 455 нових випадків.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page