Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Вихованці Наталинського НВК здобули низку нагород

Вихованці Наталинського НВК здобули низку нагород

Школярі посіли призові місця в обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із кількох предметів, а також мають відзнаку Всеукраїнської природоохоронної акції «Птах року-2019».

Восьмикласник Ігор Перепелиця став призером ІІІ-го етапу  відразу двох олімпіад. Хлопець здобув «срібло»  з біології та «бронзу» з хімії.

Учні десятого класу Роман Бойченко та Денис Черниш у рамках олімпіади з екології захистили власні екологічні проєкти. У підсумку кожен отримав другий результат.

Ім’я вихованки 7-Б класу Ярослави Чалої стало відомим у Києві . Дівчина завоювала ІІІ місце  в четвертому етапі  Всеукраїнського конкурсу « Грак — птах року -2019». Разом із учнями їхній успіх розділила вчитель біології та хімії Наталинського НВК Лариса Харчук. Саме під її началом вони здобувають знання з названих предметів.

Привід для радості мали також десятикласниця навчально-виховного комплексу Еліна Каращук та її педагог фізики і астрономії Ольга Загваздіна. Еля стала в області бронзовою призеркою олімпіади з астрономії.

— Наші діти надзвичайні, креативні, творчі, навчаються з цікавістю, тому і досягають успіхів,— прокоментувала досягнення вихованців директорка Наталинського НВК Олена Гаврилова. — Велику позитивну роль у цьому також відіграє матеріально-технічне забезпечення освітнього закладу. Приємно, що удосконаленням цієї бази опікується керівництво нашої об’єднаної територіальної громади. Кабінети хімії, біології, фізики та інформатики оснащені мультимедійним обладнанням. Перед початком нинішнього навчального року оновили комп’ютерний клас, у якому є доступ до мережі інтернет. Під час уроків учні та педагоги мають можливість до оперативного пошуку інформації з різних джерел. Особистість вчителя, сучасні й комфортні умови навчання сприяють підтриманню пізнавального інтересу. Відтак є і результат.

Навчальний рік триває, конкурси і турніри продовжуються. Тож, напевно, цьогоріч  здобутки та перемоги наталинців у освіті не останні.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page