Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / Uncategorized / У центральній районній лікарні збільшать кількість ліжок для лікування ковідних пацієнтів

У центральній районній лікарні збільшать кількість ліжок для лікування ковідних пацієнтів

Тридцять додаткових місць для перебування таких хворих облаштують у хірургічному відділенні ЦРЛ. Про це, 17 вересня,  під час позачергової сесії районної ради повідомила директорка КНП «Красноградська центральна районна лікарня» Ганна Васенко.

За словами лікарки, зараз із тридцяти ліжко-місць, передбачених в інфекційному відділенні, по факту  зайнято сорок. У всіх пацієнтів, які перебувають тут на лікуванні, встановлено діагноз пневмонія. У частини вже підтверджений коронавірус, у інших — етіологія, тобто причини виникнення захворювання поки не визначені.

Ганна Васенко  зауважила, що у багатьох пацієнтів спостерігається тяжкий перебіг захворювання. Відтак для посилення команди медиків, до штату інфекційного відділення віднедавно включили лікаря-анастезіолога. Також всі лікарі реанімаційного відділення ЦРЛ пройшли дводенне навчання на базі обласної інфекційної лікарні щодо надання допомоги ковідним хворим, які перебувають у вкрай тяжкому стані.

Керівниця ЦРЛ наголосила, що ситуація з розповсюдженням СOVID-19 надзвичайно серйозна. Тож вкотре нагадала про необхідність дотримання запобіжних заходів, які допомагають стримати поширення коронавірусної інфекції.

Про нас admin

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page