Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / День міста Краснограда-2020: святкувати чи ні

День міста Краснограда-2020: святкувати чи ні

Питання про скасування масових святкових заходів до Дня міста та 77-річниці визволення Красноградщини від нацистів, запланованих на 19 вересня, порушили депутати районної ради під час пленарного засідання. Сесія відбулася 17 вересня під головуванням очільника райради Володимира Птишника. У її роботі взяв участь голова райдержадміністрації Олександр Кайдаш.

Свою пропозицію відмінити розважальну програму та  обмежити святкування урочистою церемонією покладання квітів до пам’ятних місць народні обранці аргументували постійним збільшенням кількості хворих коронавірусом в Україні та, зокрема, на Харківщині. Вони пропонують у період адаптивного карантину дотримуватися єдиного підходу в організації масових заходів до визначних подій  у всіх територіальних громадах району.  Наразі одні з розмахом святкують історичні дати, влаштовують спортивні змагання тощо, а інші навпаки, намагаються уникати скупчення людей. Адже вимога щодо перебування на свіжому повітрі під час масових зібрань однієї особи на 25 квадратних метрів по факту не виконується.

У відповідь на це звернення Олександр Кайдаш пообіцяв, що найближчим часом в РДА визначаться з остаточним форматом урочистостей на 19 вересня. Про своє рішення повідомлять в соціальних мережах.

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page