Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / Uncategorized / У центральній районній лікарні збільшать кількість ліжок для лікування ковідних пацієнтів

У центральній районній лікарні збільшать кількість ліжок для лікування ковідних пацієнтів

Тридцять додаткових місць для перебування таких хворих облаштують у хірургічному відділенні ЦРЛ. Про це, 17 вересня,  під час позачергової сесії районної ради повідомила директорка КНП «Красноградська центральна районна лікарня» Ганна Васенко.

За словами лікарки, зараз із тридцяти ліжко-місць, передбачених в інфекційному відділенні, по факту  зайнято сорок. У всіх пацієнтів, які перебувають тут на лікуванні, встановлено діагноз пневмонія. У частини вже підтверджений коронавірус, у інших — етіологія, тобто причини виникнення захворювання поки не визначені.

Ганна Васенко  зауважила, що у багатьох пацієнтів спостерігається тяжкий перебіг захворювання. Відтак для посилення команди медиків, до штату інфекційного відділення віднедавно включили лікаря-анастезіолога. Також всі лікарі реанімаційного відділення ЦРЛ пройшли дводенне навчання на базі обласної інфекційної лікарні щодо надання допомоги ковідним хворим, які перебувають у вкрай тяжкому стані.

Керівниця ЦРЛ наголосила, що ситуація з розповсюдженням СOVID-19 надзвичайно серйозна. Тож вкотре нагадала про необхідність дотримання запобіжних заходів, які допомагають стримати поширення коронавірусної інфекції.

Про нас admin

Перевірте також

Читайте в наступному номері

11 квітня 2024

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page